fredag den 17. september 2010

Velkommen til Denmark4Mongolia


Om 308 dage, 7.410 timer, 444650 minutter and counting, så kører Brian, Peter og jeg selv afsted fra London i en gammel ambulance - destination Ulaan Baatar, Mongoliet. Vi tilbagelægger ca. 10.000 km og gør det for eventyret, for friheden, for velgørenheden, for anti-hverdagen og den gode historie.
En grundlæggende filosofi bag vores eventyr er, at projektet skal bringe værdi, ikke bare til os som explorers, men til alle der læser om projektet, bliver inspireret, hjælper os på vej, sponsorerer et bildæk, reparerer en defekt udstødning eller får lyst til at donere en skilling til velgørende formål i Mongoliet.

Det er et vanvittigt projekt og meget lidt fornuftigt at køre en ambulance hele vejen til Mongoliet for at donere den til deres skrantende ambulancepark, men jeg kan svare for os alle tre når jeg siger, at intet giver mere mening og større livsglæde end netop dette eventyr.

Til venner, familie og andre interesserede - vi håber i vil følge os, smile kejtet, blive bevæget, grine højlydt og tabe kæben i forbavselse når vi de næste 340 dage forsøge at virkeliggøre eventyret - Denmark4Mongolia.

Venlig hilsen,

Brian, Peter & Nicki
Danish Dynamite

Ingen kommentarer:

Send en kommentar