søndag den 19. juni 2011

33 dage tilbage...

Tusind tak til alle venner, familie, musikere, kollegaer og ikke mindst headquarters - i gjorde fundraisingfesten til en dag vi aldrig glemmer... Vi fik nået et rigtig flot resultat på næsten 10.000 kr, - det er helt suværent og vi er så taknemmelige.

Nu går dagene med at få de sidste visum på plads, få indregistreret ambulancen og få det sidste grønt lys fra The Adventurists, som arrangerer løbet og får godkendt køretøjerne til endelig modtagelse i Mongoliet.

Derudover har vi fået fint gang i dialogen med Christina Nobles Children Foundation og får løbende updates på hvordan børnene har det i Blue Sky Village - børnelandsbyen som vi/i støtter.

Nu går vi ind i sidste fase inden afgang. Snart skal vi have indrettet ambulancen, fået oversigt over de ting vi vil have med bl.a. skal vi have fundet en lille gave (dansk) som vi kan give til lokale som vi møder undervejs... Jeg har foreslået nogle små flasker Aalborg snaps;)

Andre ideer?

Man kan stadig donere en skilling direkte til Blue Sky Village - man trykker bare på DONATE knappen til højre og så er man i gang. Pengene bliver sendt direkte til landsbyen;)

More updates coming soon;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar