onsdag den 27. juli 2011

PunkRocking in The Castle

Endelig lidt wifi, så i kan få en Update;)

Amsterdam til Tjekkiet i forgårs var bare én af de dage, hvor ting gik galt og en løsning aldrig viste sig. Laaaang køretur med to gamle fordæk som satte ambulancen i rystebevægelser - som at sidde i en tørretumbler:) 

Efter flere forsøg på at finde en vw mekaniker der kunne fixe vores defekte tænding og hjulproblemer, så ankom vi 21.45 til Czechout Party ved Klenova Castle i sydtjekkiet. Jeg kan ikke beskrive hvor vild den fest var!

En gammel slotsruin på toppen af et bjerg. Lyssat med diverse farvede spots, tjekkiske punkrock
Chics fyrede den af på scenen og i en af slotshulerne var der raveparty - det var sindsygt fedt. 

Vi festede med alle de andre ralliers og der var en fed stemning af at være spændt og glæde sig over den forestående udfordring. Det hele sluttede med den vildeste ildshow, hvor en kvinde og tre mænd satte helt nye standarder for jonglering med ild og svovlkugler der kastede store skyer af gnister om sig. Helt fantastisk;)

Igår var så dagen hvor alt lykkedes. På kort tid fandt vi nogle unge mekaniker gutter der bare kunne det hele. De fixede tændingen på 10 min og skaffede nye dæk på et par timer. Yeeeees;) lettelse! Så skulle vi ikke til Prag og lede efter en mekaniker og sikkert vente en dag på reservedele;)))) så vi satte kursen mod det Sydøstlige Tjekkiet og camperedes på en hyggelig lille campingplads udenfor BRNO! Sindsyg idyllisk med bjerge, søer og belgiske spejdere på tur. 

Efter en fed aften og en tur i søen til morgen, går turen nu til Beograd i Serbien. More to come;) vi har det storartet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar